In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Le Val Doel met Rasters - Montageplaat

€ 13.221,80
Exclusief verzendkosten: € 6,95

Het Le Val Doel is een multi-sport doel met een basketbalring en aanvullende raster modules. De basketbalring hangt op een hoogte van 3.05 m of 2.60 m - alleen tijdens de installatie instelbaar. Het bord is een 1120 x 775 mm polyester paneel met een offset van 0.60 m. De ring wordt direct gemonteerd op de constructie, zodat er geen gewicht op het bord komt wanneer er gedunkt wordt.

Het doel is 300 cm bij 200 cm en gemaakt van kunststof beklede gegalvaniseerde stalen buizen met een diameter van 102 mm. De stalen buizen zijn verbonden met gegoten aluminium connectoren en sabotage bestendige schroeven. De raster modules worden direct aan de doelpalen bevestigd met plastic gecoate aluminium flenzen en sabotage bestendige schroeven, waardoor een hekwerk van 7.15 meter breed en 2.85 meter hoog ontstaat.

De constructie is voorzien van een geluidsverminderend systeem en de constructie wordt geïnstalleerd met behulp van een montageplaat: de palen worden op het beton geschroefd met een montageplaat.

Artikelnummer ASRE2J9BTJ
Gewicht 398 kg
Merk Metalu
Sport Basketbal, Handbal, Voetbal

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten