In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Luhta Berta Jack Dames - Koraal Rood

€ 159,99

Special Price € 90,95

* Verplichte velden

€ 159,99

Special Price € 90,95

Luhta jas voor vrouwen. Sneeuw, regen, wind of kou, de Berta van Luhta draag je in allerlei weersomstandigheden. De 100 grams isolatie houdt je warm in de vrieskou en de sneeuwstopper houdt je droog. En komt het zonnetje erbij terwijl je aan het skieen of boarden bent? Geen probleem, Berta is gemaakt van een ademende stof, dus je krijgt het niet snel té warm. Verder heeft deze winterjas handige waterdichte ritsen, een oplossing voor je telefoon en een vakje voor je mp3-speler. Luhta combineert comfort met een goede fit en perfecte bescherming, en besteedt bovendien ook alle aandacht aan de looks.

Material

100% Polyester. Wasvoorschriften: Decoraties niet strijken. Gebruik geen wasverzachter. Apart en binnenstebuiten wassen.

Artikelnummer ASCAETAKVL
Model Berta
Kleur Rood
Merk Luhta
Gewicht 980 g
Geslacht Dames