In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Team Beslist.nl Merchandise

Team Beslist.nl Productlijn

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Over Team beslist.nl

Team beslist.nl is de sprintploeg onder leiding van voormalig olympisch kampioen Gerard van Velde en assistent-trainer Arjan Samplonius. De ploeg herbergt een mooie mix van ervaren wereldtoppers en aanstormend talent.

Met Stefan Groothuis (olympisch kampioen op de 1000 meter in Sotsji, wereldkampioen sprint, zes keer nationaal sprintkampioen en wereldkampioen op de kilometer in 2012) en Shani Davis (goud op de 1000 meter en zilver op de 1500 meter bij de Spelen in Turijn en Vancouver en tienvoudig wereldkampioen) heeft Team beslist.nl het afgelopen voorjaar veel ervaring binnengehaald.

Naast deze gelauwerde nieuwkomers zijn dit seizoen ook de gevestigde namen Ronald Mulder, Michel Mulder, Jesper Hospes, Pim Schipper, Thomas Krol en Kai Verbij te bewonderen bij de ploeg. Ze reden vorig seizoen allemaal World Cups of WK's - op Ronald na, die lang moest herstellen van een in oktober bij de Holland Cup in Deventer opgelopen liesblessure. Michel Mulder baarde opzien met een uitstap naar het WK skeeleren tijden het schaatsseizoen, waar hij goud met de aflossingsploeg en individueel brons pakte.

Andere wijzigingen zijn de komst van assistent-trainer Arjan Samplonius, die overkwam van Team New Balance en het vertrek van de Australiër Daniel Greig. Lennart Velema keerde terug bij het beslist.nl developmentteam van Erwin ten Hove.


Het beste van het beste
Van onze rijders verwachten wij het beste van het beste. Om die topprestaties te leveren, werkt iSkate samen met partners die ook uitsluitend het beste van het beste bieden. Met beslist.nl heeft de ploeg de langstzittende nog actieve sponsor in het Nederlandse schaatsen. Het online winkelcentrum weet precies waar het bedrijf en de sporters elkaar kunnen helpen en versterken. Voor de trainingen en wedstrijden krijgt Team beslist.nl ondersteuning van topmerken. Voor voeding en gezondheid zijn er Plantina en Powerbar. De rijders mogen gebruik maken van de topfietsen van Giant, waarmee in de grote wielerrondes ook successen worden geboekt. Meten is weten, en daarom is de gps-apparatuur van Garmin onmisbaar tijdens en na de zware trainingen. Onze kampioenen racen en trainen in de snelste pakken en meest comfortabele kleding van Hunter en Bioracer.