In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Michelin Fiets Binnenband Airstop A3 - 28x1 5/8-1 1/2 - Presta Ventiel 40mm

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 6,50

Special Price € 3,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95
De binnenkant is net zo belangrijk als de buitenkant.
Artikelnummer ASNGRKVT5R
Barcode 3528706898839
Merk Michelin
Gewicht (kg) 168 gr
Sport Fietsen
Type ventiel 40 mm
Model Airstop

Extra informatie

De Airstop Butyl binnenbanden van Michelin zijn duurzaam met een goede bescherming tegen bandenpech. De 0.9 mm dikte van de butyl banden, zorgt voor mindere doordringbaarheid, maar ook voor betere bescherming tegen frictie van spaken of oude velglinten.

Het Franse concern Michelin is de grootste bandenproducent ter wereld. Het bedrijf produceert ongeveer 190,2 miljoen banden per jaar. Sinds de oprichting van het bedrijf heeft Michelins missie erin bestaan bij te dragen tot de mobiliteit van goederen en personen en maatschappelijke vooruitgang. Michelin verbindt zich ertoe elk aspect van zijn bedrijfsactiviteiten op een maatschappelijk verantwoorde wijze uit te voeren. Dit omvat de ontwikkeling van steeds doeltreffende oplossingen waarbij de verwachtingen en belangen van de klanten en respect voor het milieu voorop staan. Het bedrijf benut zijn technologische expertise, innovatievermogen, kwaliteitsproducten, kwaliteitsdiensten en gevestigde merken om zijn groeistrategie te stimuleren en de doeltreffendheid van elk aspect van zijn bedrijfsvoering te verbeteren. De mascotte van Michelin is het wereldberoemde Michelinmannetje, dat uit autobanden (voorheen uit fietsbanden) is samengesteld.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Park Tool VC-1C Ventieltool

€ 16,99

Special Price € 10,95

AIM Vloerpomp Alu inclusief Meter

€ 24,99

Special Price € 15,00

Michelin Toerband Protek

€ 21,95

Special Price € 11,95

PRO Bandenlichters

€ 3,99

Special Price € 2,70