In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 155

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 155

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mueller braces en sporttape

Mueller is een merk dat producten produceert die sporters ondersteunen. Met de producten van Mueller kun je weer gaan sporten. Zo hebben we sporttape in diverse soorten die je onder andere kunt gebruiken voor je enkel. Ga je je enkel intapen dan raden we je ook aan om ondertape te gebruiken. Hiermee voorkom dat bij het afhalen van de sporttape je haartjes worden meegenomen.

Heb je een blessure opgelopen tijdens het sporten en moet je deze koelen of juist verwarmen? Met de cold/hot packs van Mueller kun je dit doen. Leg het product in de vriezer als je het nodig hebt om te koelen. Leg het product in je magnetron als je het nodig hebt om te verwarmen. Daarnaast hebben we ook diverse kniebanden en sportbraces van Mueller in ons assortiment in verschillende modellen en maten.