In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Van laag naar hoog sorteren

9 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

9 artikel(en)

Voor fietsmanden en fietstassen ben je hier bij Athleteshop aan het juiste adres. Zo bieden we de fietsmanden en fietstassen van New Looxs aan. Met een brede en leuk collectie is er genoeg keus een een leuke fietstas of fietsmand van New Looxs. Ook hebben we diverse stuurtassen modellen in het assortiment die je snel en makkelijk online kunt bestellen.

New Looxs fietstassen

Het aanbod op het gebied van fietstassen is bij Athleteshop enorm. Ben je op zoek naar een enkele fietstas of een dubbele fietstas van New Looxs? We hebben deze tassen in verschillende modellen en kleuren die je makkelijk online kunt bestellen. Populaire modellen zijn Cameo, Fiori en Lilly.

New Looxs fietsmand

Met het handige Turnlock en Smartlock van New Looxs bevestig je makkelijk en veilig je fietsmand aan je fiets. Staat je fiets buiten en heb je de fietsmand niet meer nodig? Koppel in dat geval je fietsmand los van je fiets zodat deze veilig opgeborgen kan worden. We hebben verschillende fietsmanden modellen en kleuren van New Looxs.