In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

Nomad is een Nederlands merk dat is opgericht door Nederlands in 1978. Nomad heeft als doel om uitstekende reisartikelen te ontwerpen waarbij gewicht, kwaliteit, materiaal en prijs centraal staan. Ga je een weekend weg of ga je een lange reis maken? Dan is een Nomad rugzak een must-have. Bekijk daarom het assortiment van Athleteshop en laat je Nomad tas zo snel mogelijk thuisbezorgen. Over de reisartikelen van Nomad is nagedacht, met handige vakken en ritsafsluitingen berg je je spullen makkelijk en veilig op.

Nomad rugzak

Ben je op zoek naar een nieuwe rugzak voor school- of werkgebruik? Je ben hier aan het juiste adres, we hebben de beste Nomad rugzakken geselecteerd. Kies uit verschillende kleuren en modellen en laat deze snel thuisbezorgen.

Nomad backpack

Ga je binnenkort op reis? Een weekendje weg of ga je langer op vakantie naar het buitenland? Dan is een backpack van Nomad een must-have. Koop vandaag een Nomad backpack online met verschillende inhouden: 18L, 20L en 30L. Heb je vragen of wil je graag advies ontvangen over de beste backpack tas? Neem gerust contact met ons op.

Nomad tenten

Ga je kamperen of op een survival toch? Dan heb je ongetwijfeld ook een tent nodig. Naast de rugzakken van Nomad produceert het merk ook tenten. De tenten zijn van licht en uitstekend materiaal. Je kunt je Nomad tent dus makkelijk meenemen, daarnaast hoef je je geen zorgen te maken dat je nat wordt in je tent. De tenten van Nomad worden compleet geleverd met spanbanden, scheerlijnen en montage ringen.