In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 108

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 108

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Badminton en squash artikelen bestel je bij Athleteshop van het merk Oliver. Het merk maakt al sinds 1938 hoogwaardige artikelen in deze sport branche. Athleteshop heeft vanaf begin af aan de kwaliteit van de producten van Oliver herkent. Je vind bij ons een uigebreid assortiment zoals rackets voor squash en badminton maar ook een hoes voor je racket, een sportas om het in mee te nemen. Daarnaast hebben we meerdere kleine accessoires die je zeker ook nodig hebt zoals een polsband hoge sokken, tack grip en overgrips.

Oliver racket

Athleteshop heeft een breed assortiment voor degene die opzoek is naar een goede racket van Oliver. Zo hebben we de beste squashrackets en badmintonrackets van Oliver. We hebben voor elk type speler en niveau een racket beschikbaar tegen de scherpste prijzen.

Oliver hoes

Je racket wil je natuurlijk zo goed en beschermd mogelijk met je meenemen. Daarom hebben we bij Athleteshop meerdere verschiilende squashracket en badmintoracket hoezen beschikbaar.

Oliver sporttas

Je sportkleding neem je mee in een sporttas of rugzak. Deze zijn door Oliver speciaal ontworpen voor de sporters. Er zijn extra vakjes aanwezig om bijvoorbeeld je sportschoenen apart in op te bergen. Tevens hebben de meeste sporttassen ruimte voor en squashrackets en badmintonrackets.