In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Pacific PC Poly Power Comp 1,25 200m

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 159,50

Special Price € 89,50

Exclusief verzendkosten: € 6,95

De Pacific Poly Power Comp is een klassieke snaar voor spelers die op zoek zijn naar een duurzame snaar die zorgt voor veel power en controle. Deze elastische snaar beschikt over een hoge elasticiteit waardoor er meer snelheid aan de bal meegegeven kan worden. De snaar heeft een eenvoudige structuur bestaande uit een enkele polyester snaar met daaromheen een dunne coating. De speciale coating zorgt voor extra balgevoel en slijtvastheid. Deze powersnaar vangt de nodige trillingen op waardoor de snaar ook nog comfortabel aanvoelt. Deze snaar is in verschillende diktes verkrijgbaar. Hoe dunner de doorsnede van de snaar, des te elastischer de snaar is waardoor je meer gevoel en controle krijgt.

Artikelnummer ASJ83NZLJE
Barcode 4015365154912
Merk Pacific
Sport Badminton, Squash, Tennis