In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Park Tool Balhoofd Verwijderaar RT-1

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 59,99

Special Price € 37,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

De RT-1 Head Cup Remover maakt headset cup verwijderen eenvoudig. De tool wordt getrokken door het frame tot de uitlopende uiteinden vastklikken achter de beker. Een slag op de snijkop verwijdert de beker.

Details:

  • Past 1 ", 1-1 / 8" en 1-1 / 4 "-headsets 
  • Sterk, thermisch behandeld staal met nikkel afwerking 
  • De RT-1 zal daarnaast ook de PressFit 30 (PF30) trapas eenheden verwijderen. De PressFit 30 binnendiameter is hetzelfde als headset kopjes, en op dezelfde manier ingedrukt. 


SHIS terminologie: Verwijdert kopjes EG29, EC30, EG34, EC44, ZS41 en ZS44

Artikelnummer ASIK8L941Q
Barcode 0763477006004
Merk Park Tool
Sport Fietsen

Extra informatie

Park Tool ontwikkelt en produceert al sinds 1963 onderdelen speciaal voor fietsen. Ze zijn 's werelds grootste producent van fietsgereedschap, gelegen in St. Paul Minnesota (US). Een langdurige toewijding aan kwaliteit, innovatie en klantenservice maakt Park Tool de beste keus voor professionele en thuiswerkende fietsmonteurs over de hele wereld.

Park Tool Co. is voortdurend bezig om gereedschappen en apparatuur voor de reparatie van fietsen te ontwikkelen en te verbeteren, om op deze manier de service en efficiëntie van alle fietsmonteurs, professioneel en hobbyist, te verbeteren. Ze zullen nog lange tijd een actief onderdeel zijn van de voortdurende verbetering van de fietssport.