In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Park Tool BBT-5C Bracketsleutel voor Campagnolo

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 12,99

Special Price € 8,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Hitte-behandelde metaallegering, die past op sleutels of bankschroeven. De constructie met dunne wand maakt gebruik mogelijk zonder conussen of contramoeren te hoeven vewijderen.

  • Past op alle Campagnolo® cassette sluitringen.
  • Geschikt voor Campagnolo Record, Chorus, Centaur en Athena trapassen met vierkante as.
  • De buitendiameter van de BBT-5/FR-11 is 22.8mm, en heeft 12 sleuven.
Artikelnummer ASCEETDCXO
Barcode 763477003515
Merk Park Tool
Sport Fietsen

Extra informatie

Park Tool ontwikkelt en produceert al sinds 1963 onderdelen speciaal voor fietsen. Ze zijn 's werelds grootste producent van fietsgereedschap, gelegen in St. Paul Minnesota (US). Een langdurige toewijding aan kwaliteit, innovatie en klantenservice maakt Park Tool de beste keus voor professionele en thuiswerkende fietsmonteurs over de hele wereld.

Park Tool Co. is voortdurend bezig om gereedschappen en apparatuur voor de reparatie van fietsen te ontwikkelen en te verbeteren, om op deze manier de service en efficiëntie van alle fietsmonteurs, professioneel en hobbyist, te verbeteren. Ze zullen nog lange tijd een actief onderdeel zijn van de voortdurende verbetering van de fietssport. 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten