In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Park Tool Cassetteafnemer FR-3C

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 21,99

Special Price € 14,45

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Gemaakt van warmte-behandeld staal, past op een sleutel of bankschroef. De constructie met dunne wand maakt gebruik zonder verwijdering van de conusmoer en locknuts mogelijk.

  • Past op alle Sun Tour® vier notch freewheels sinds 1986.
  • De FR-3c heeft vier inkepingen van 24mm breed.

De Sun Tour® vier notch freewheels zijn niet compatibel met de FR-2 afnemer. Gebruik de FR-3c voor Sun Tour® freewheels met vier inkepingen.

Artikelnummer ASBBS3WZAV
Barcode 0763477003454
Merk Park Tool
Sport Fietsen

Extra informatie

Park Tool ontwikkelt en produceert al sinds 1963 onderdelen speciaal voor fietsen. Ze zijn 's werelds grootste producent van fietsgereedschap, gelegen in St. Paul Minnesota (US). Een langdurige toewijding aan kwaliteit, innovatie en klantenservice maakt Park Tool de beste keus voor professionele en thuiswerkende fietsmonteurs over de hele wereld.

Park Tool Co. is voortdurend bezig om gereedschappen en apparatuur voor de reparatie van fietsen te ontwikkelen en te verbeteren, om op deze manier de service en efficiëntie van alle fietsmonteurs, professioneel en hobbyist, te verbeteren. Ze zullen nog lange tijd een actief onderdeel zijn van de voortdurende verbetering van de fietssport

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Park Tool Cassetteafnemer FR-6C voor BMX

€ 22,99

Special Price € 14,95

Park Tool Freewheel Remover FR - 7C

€ 12,99

Special Price € 8,95

Park Tool Cassetteafnemer FR-8C

€ 21,99

Special Price € 14,05