In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Park Tool Cassetteafnemer SR-11 voor 5 - 11 speed

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 41,99

Special Price € 27,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Om je cassette te verwijderen, of het nu een zeven, acht, negen, tien of elf speed unit is, gebruik de Park Tool SR-11 Cassetteafnemer. Hij is gemaakt van warmte-behandeld staal, zodat hij een leven lang mee gaat. Een voorgevormd duurzaam rubber handvat zorgt voor comfort en grip.

  • De ketting past op alle 5 tot 11 speed cassettes en freewheels.
  • De imbusopening past op alle Park Tool freewheel removers, en heeft een lange hendel om mee te werken.
  • De geharde kettingpennen zorgen voor kracht en stevigheid voor bij de moeilijkste klusjes.
Artikelnummer AS9UBTVONY
Barcode 0763477007025
Merk Park Tool
Sport Fietsen

Extra informatie

Park Tool ontwikkelt en produceert al sinds 1963 onderdelen speciaal voor fietsen. Ze zijn 's werelds grootste producent van fietsgereedschap, gelegen in St. Paul Minnesota (US). Een langdurige toewijding aan kwaliteit, innovatie en klantenservice maakt Park Tool de beste keus voor professionele en thuiswerkende fietsmonteurs over de hele wereld.

Park Tool Co. is voortdurend bezig om gereedschappen en apparatuur voor de reparatie van fietsen te ontwikkelen en te verbeteren, om op deze manier de service en efficiëntie van alle fietsmonteurs, professioneel en hobbyist, te verbeteren. Ze zullen nog lange tijd een actief onderdeel zijn van de voortdurende verbetering van de fietssport. 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Park Tool Cassetteafnemer sleutel FRW-1

€ 74,99

Special Price € 47,85

Park Tool SK-1 Starter Kit Gereedschapset

€ 149,95

Special Price € 96,90

Park Tool GSC-1 Borstel voor Cassette

€ 7,50

Special Price € 4,95