In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Park Tool CB-2 Kettingreiniger

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 16,99

Special Price € 12,15

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Deze biologisch afbreekbare kettingreiniger is speciaal gemaakt voor in de CM-5.2 Cyclone Kettingreiniger. Het verwijdert snel het zwaarste vet en vuil, maar is niet schadelijk voor aluminium, plastic of rubberen onderdelen. 

Gebruik Park Tool CB-2 Citrus Kettingreiniger op volle sterkte, niet verdunnen met water! Dompel de bedekte onderdelen in de vloeistof en wrijf deze schoon met een borstel.

  • De draaidopdeksel maakt het gieten gemakkelijk en de fles is daardoor ook goed af te sluiten. 
  • Werkt ook goed als algemene reinigingsvloeistof voor bepaalde delen.
  • 474ml fles.
Artikelnummer ASMEQD7XXT
Barcode 0763477001016
Merk Park Tool
Sport Fietsen

Extra informatie

Park Tool ontwikkelt en produceert al sinds 1963 onderdelen speciaal voor fietsen. Ze zijn 's werelds grootste producent van fietsgereedschap, gelegen in St. Paul Minnesota (US). Een langdurige toewijding aan kwaliteit, innovatie en klantenservice maakt Park Tool de beste keus voor professionele en thuiswerkende fietsmonteurs over de hele wereld.

Park Tool Co. is voortdurend bezig om gereedschappen en apparatuur voor de reparatie van fietsen te ontwikkelen en te verbeteren, om op deze manier de service en efficiëntie van alle fietsmonteurs, professioneel en hobbyist, te verbeteren. Ze zullen nog lange tijd een actief onderdeel zijn van de voortdurende verbetering van de fietssport. 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Park Tool ASC-1 Montagepasta

€ 12,99

Special Price € 8,95

Park Tool PPL-1 PolyLube 1000 Montagevet

€ 8,50

Special Price € 5,95