In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Park Tool CG-2.2 Kettingonderdelen Reinigingsset

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 53,95

Special Price € 34,85

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Een vuile aandrijving veroorzaakt slecht schakelen en onnodige slijtage van dure onderdelen. Het CG-2.2 Kettingonderdelen Reinigingset bevat alles wat nodig is om snel en gemakkelijk de onderdelen van een ketting schoon te maken.

Het pakket bevat:

  • De CM-5 Cyclone kettingreiniger.
  • De GSC-1 GearClean Borstel.
  • Een fles CB-2 schoonmaakmiddel voor de ketting.

De CG-2.2 Kettingonderdelen Reinigingsset werkt op alle fietsen die over een derailleur beschikken, fietsen met 3 versnellingen en fietsen met enkel een terugtraprem. 

Artikelnummer AS00GBMSPH
Barcode 0763477001085
Merk Park Tool
Sport Fietsen
Volume (ltr) 236 ml

Extra informatie

Park Tool ontwikkelt en produceert al sinds 1963 onderdelen speciaal voor fietsen. Ze zijn 's werelds grootste producent van fietsgereedschap, gelegen in St. Paul Minnesota (US). Een langdurige toewijding aan kwaliteit, innovatie en klantenservice maakt Park Tool de beste keus voor professionele en thuiswerkende fietsmonteurs over de hele wereld.

Park Tool Co. is voortdurend bezig om gereedschappen en apparatuur voor de reparatie van fietsen te ontwikkelen en te verbeteren, om op deze manier de service en efficiëntie van alle fietsmonteurs, professioneel en hobbyist, te verbeteren. Ze zullen nog lange tijd een actief onderdeel zijn van de voortdurende verbetering van de fietssport. 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Park Tool CB-2 Kettingreiniger

€ 16,99

Special Price € 12,15

Park Tool GSC-1 Borstel voor Cassette

€ 7,50

Special Price € 4,95