In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Park Tool Conussleutel SCW-15

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 13,99

Special Price € 8,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

De standaard van de industrie, Park Tool Shop Conus sleutels zijn ongeëvenaard in kwaliteit en prestaties. Het speciale "Y" hoofd ontwerp legt meer materiaal waar het nodig is voor de sterkte en duurzaamheid. Precisie dimensionering en een militaire graad industriële fosfaat afwerking zorgen voor een nauwkeurige pasvorm en constante kwaliteit.

Details:  

  • 15 mm conussleutel 
  • Lang, vinyl grepen voor hefboomwerking en comfortabel gebruik 
  • Dun genoeg om te gebruiken op de smalste conussen 
Artikelnummer ASMBV2N6UI
Barcode 0763477006332
Merk Park Tool
Sport Fietsen

Extra informatie

Park Tool ontwikkelt en produceert al sinds 1963 onderdelen speciaal voor fietsen. Ze zijn 's werelds grootste producent van fietsgereedschap, gelegen in St. Paul Minnesota (US). Een langdurige toewijding aan kwaliteit, innovatie en klantenservice maakt Park Tool de beste keus voor professionele en thuiswerkende fietsmonteurs over de hele wereld.

Park Tool Co. is voortdurend bezig om gereedschappen en apparatuur voor de reparatie van fietsen te ontwikkelen en te verbeteren, om op deze manier de service en efficiëntie van alle fietsmonteurs, professioneel en hobbyist, te verbeteren. Ze zullen nog lange tijd een actief onderdeel zijn van de voortdurende verbetering van de fietssport. 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Park Tool Conussleutel SCW-16

€ 13,99

Special Price € 8,95

Park Tool Conussleutel SCW-17

€ 13,99

Special Price € 8,95