In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Park Tool CRS-1 Montageset Voorvork

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 144,99

Special Price € 87,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Traditioneel, zou een monteur op het lageroppervlak hameren om het op zijn plaats te krijgen. De CRS-1 biedt een andere benadering die sneller, veiliger en nauwkeuriger installatie biedt. Het oppervlak wordt gespaard door verschillende inzetstukken te gebruiken waarmee een goede pasvorm verzekerd wordt. De CRS-1 set bevat een universele stelbuis, drie 1" inserts, en drie 1-1/8" inzetstukken. De CRS-1 werkt op de vorken van 340mm kolomlengte of minder.

Artikelnummer AS0OHANE67
Barcode 0763477002181
Merk Park Tool
Sport Fietsen

Extra informatie

Park Tool ontwikkelt en produceert al sinds 1963 onderdelen speciaal voor fietsen. Ze zijn 's werelds grootste producent van fietsgereedschap, gelegen in St. Paul Minnesota (US). Een langdurige toewijding aan kwaliteit, innovatie en klantenservice maakt Park Tool de beste keus voor professionele en thuiswerkende fietsmonteurs over de hele wereld.

Park Tool Co. is voortdurend bezig om gereedschappen en apparatuur voor de reparatie van fietsen te ontwikkelen en te verbeteren, om op deze manier de service en efficiëntie van alle fietsmonteurs, professioneel en hobbyist, te verbeteren. Ze zullen nog lange tijd een actief onderdeel zijn van de voortdurende verbetering van de fietssport.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Park Tool HHP-2 Balhoofdpers

€ 279,00

Special Price € 168,95

Park Tool CRS-15 Balhoofdtool 1.5" Balhoofdring

€ 114,99

Special Price € 69,95