In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Park Tool CWP-7C Cranktrekker Compact

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 22,99

Special Price € 14,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Een compacte cranktrekker met een ingebouwde 8 mm inbussleutel voor het losmaken van crankbouten. De CWP-7 kan worden gebruikt voor het losmaken van zowel 'splined' Shimano Octalink crankarmen als crankarmen met vierkante gaten. De CWP-7 is gemaakt voor de 22 x 1mm schroefdraad in gangbare cranks.

Artikelnummer AS8G6MU8HI
Barcode 0763477001474
Merk Park Tool
Sport Fietsen

Extra informatie

Park Tool ontwikkelt en produceert al sinds 1963 onderdelen speciaal voor fietsen. Ze zijn 's werelds grootste producent van fietsgereedschap, gelegen in St. Paul Minnesota (US). Een langdurige toewijding aan kwaliteit, innovatie en klantenservice maakt Park Tool de beste keus voor professionele en thuiswerkende fietsmonteurs over de hele wereld.

Park Tool Co. is voortdurend bezig om gereedschappen en apparatuur voor de reparatie van fietsen te ontwikkelen en te verbeteren, om op deze manier de service en efficiëntie van alle fietsmonteurs, professioneel en hobbyist, te verbeteren. Ze zullen nog lange tijd een actief onderdeel zijn van de voortdurende verbetering van de fietssport. 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Park Tool CCP-22C Cranktrekker voor Vierkante Trapas

€ 22,99

Special Price € 14,95

Park Tool CBP-3 Brackettool voor Campagnolo

€ 99,99

Special Price € 67,55