In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Park Tool DAG-2 Derailleurrichter

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 107,95

Special Price € 75,28

Exclusief verzendkosten: € 6,95

De Derailleur DAG-2 Richtset kan helpen bij het oplossen van een veelheid aan derailleur-verschuivingsproblemen, voornamelijk met de index schakelsystemen. Deze tool is zeer stabiel in gebruik en is eenvoudig te gebruiken. De tool is direct verbonden met de derailleurhanger. Het meetinstrument heeft een barmeter, die de afstand tot het wiel meet. De meter wordt dan gedraaid met het wiel in 3, 6, 9 en 12 uur-posities en merkt de verschillen in de metingen op. De afstemming van de derailleurhanger wordt bereikt door het toepassen van druk op de arm van de tool. De resultaten kunnen direct worden gecontroleerd. De DAG-2 is gemaakt van zwaar stalen en is verchroomd voor een lange levensduur.

Artikelnummer AS70NNFJWB
Barcode 0763477002617
Merk Park Tool
Sport Fietsen

Extra informatie

Park Tool ontwikkelt en produceert al sinds 1963 onderdelen speciaal voor fietsen. Ze zijn 's werelds grootste producent van fietsgereedschap, gelegen in St. Paul Minnesota (US). Een langdurige toewijding aan kwaliteit, innovatie en klantenservice maakt Park Tool de beste keus voor professionele en thuiswerkende fietsmonteurs over de hele wereld.

Park Tool Co. is voortdurend bezig om gereedschappen en apparatuur voor de reparatie van fietsen te ontwikkelen en te verbeteren, om op deze manier de service en efficiëntie van alle fietsmonteurs, professioneel en hobbyist, te verbeteren. Ze zullen nog lange tijd een actief onderdeel zijn van de voortdurende verbetering van de fietssport. 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Park Tool FFG-2 Frame en Vork Richtset

€ 169,99

Special Price € 102,95

Park Tool FAG-2 Framerichter Controleapparaat

€ 89,99

Special Price € 54,95

Park Tool FFS-2 Framerichter

€ 144,99

Special Price € 87,95