In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Park Tool FAG-2 Framerichter Controleapparaat

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 89,99

Special Price € 54,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Veel fietsen schakelen en fietsen niet goed omdat de voor- en achterwielen niet in lijn zijn met het frame. Jarenlang was de geaccepteerde methode om de uitlijning van de achterste dropout te checken, om een touwtje langs beide kanten te houden. Hoewel deze methode redelijk werkt, is deze niet accuraat. Met de FAG-2 kan de uitlijning snel en precies worden nagekeken op de drop-out. Heeft een intrekbare punt die op alle soorten en maten fietsen past.

Artikelnummer AS2YXRPW41
Barcode 0763477002907
Merk Park Tool
Sport Fietsen

Extra informatie

Park Tool ontwikkelt en produceert al sinds 1963 onderdelen speciaal voor fietsen. Ze zijn 's werelds grootste producent van fietsgereedschap, gelegen in St. Paul Minnesota (US). Een langdurige toewijding aan kwaliteit, innovatie en klantenservice maakt Park Tool de beste keus voor professionele en thuiswerkende fietsmonteurs over de hele wereld.

Park Tool Co. is voortdurend bezig om gereedschappen en apparatuur voor de reparatie van fietsen te ontwikkelen en te verbeteren, om op deze manier de service en efficiëntie van alle fietsmonteurs, professioneel en hobbyist, te verbeteren. Ze zullen nog lange tijd een actief onderdeel zijn van de voortdurende verbetering van de fietssport. 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Park Tool WAG-4 Wielrichter

€ 84,99

Special Price € 51,95

Park Tool FFG-2 Frame en Vork Richtset

€ 169,99

Special Price € 102,95

Park Tool DAG-2 Derailleurrichter

€ 107,95

Special Price € 75,28