In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Park Tool HMR-4 Hamer

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 28,99

Special Price € 18,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Speciaal ontworpen voor werk aan fietsen. De HMR-4 heeft een fiberglass greep met een zachte rubberen grip, en een tweezijdige kop - aan de ene kant staal en aan de andere kant een vervangbare plastic kant (sparepart #293). De perfecte hamer voor elke mecanicien, thuis of professioneel.

  • Is 345mm lang.
  • Stalen slagzijde: 35mm diameter.
  • Plastic kant: 43mm diameter.
  • 680 gram.
Artikelnummer ASITTUSNPF
Barcode 0763477004390
Merk Park Tool
Sport Fietsen

Extra informatie

Park Tool ontwikkelt en produceert al sinds 1963 onderdelen speciaal voor fietsen. Ze zijn 's werelds grootste producent van fietsgereedschap, gelegen in St. Paul Minnesota (US). Een langdurige toewijding aan kwaliteit, innovatie en klantenservice maakt Park Tool de beste keus voor professionele en thuiswerkende fietsmonteurs over de hele wereld.

Park Tool Co. is voortdurend bezig om gereedschappen en apparatuur voor de reparatie van fietsen te ontwikkelen en te verbeteren, om op deze manier de service en efficiëntie van alle fietsmonteurs, professioneel en hobbyist, te verbeteren. Ze zullen nog lange tijd een actief onderdeel zijn van de voortdurende verbetering van de fietssport. 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Park Tool Balhoofd Verwijderaar RT-1

€ 59,99

Special Price € 37,95

Park Tool CRS-1 Montageset Voorvork

€ 144,99

Special Price € 87,95

Park Tool PAW-12 Baco Sleutel

€ 49,99

Special Price € 31,95