In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Park Tool IB-11C Mini Tool

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 32,99

Special Price € 22,00

Exclusief verzendkosten: € 6,95

De slanke, compacte, lichtgewicht IB-11C is een fantastisch stuk gereedschap om mee te nemen bij tochten op de weg of trail. 

  • 3, 4, 5, 6 en 8mm inbussleutels.
  • Platte schroevendraaier.
  • 66gr.
  • 75mm lang, 30mm breed, 17mm dik.
Artikelnummer ASANZ9G6XK
Barcode 0763477004543
Merk Park Tool
Sport Fietsen

Extra informatie

Park Tool ontwikkelt en produceert al sinds 1963 onderdelen speciaal voor fietsen. Ze zijn 's werelds grootste producent van fietsgereedschap, gelegen in St. Paul Minnesota (US). Een langdurige toewijding aan kwaliteit, innovatie en klantenservice maakt Park Tool de beste keus voor professionele en thuiswerkende fietsmonteurs over de hele wereld.

Park Tool Co. is voortdurend bezig om gereedschappen en apparatuur voor de reparatie van fietsen te ontwikkelen en te verbeteren, om op deze manier de service en efficiëntie van alle fietsmonteurs, professioneel en hobbyist, te verbeteren. Ze zullen nog lange tijd een actief onderdeel zijn van de voortdurende verbetering van de fietssport. 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Park Tool IB-2C Multitool

€ 23,99

Special Price € 15,95

Park Tool IB-3C Multitool inclusief Kettingponsfunctie

€ 36,99

Special Price € 23,95