In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Park Tool INF-1 Compressorkop Voor Hogedruk Professioneel

Dit product is tijdelijk uitverkocht
€ 197,95
Exclusief verzendkosten: € 6,95

Deze compressorkop is speciaal gemaakt voor fietsen, en heeft een dual Presta and Schrader kop die kan draaien zodat je makkelijk bij het ventiel kan.

  • De INF-1 heeft een ingebouwde spanningsmeter (0–220 psi, 0–15 bars), en werkt met iedere 1⁄4” NPT (National Pipe Thread) buitenschroefdraad.
  • Gemaakt voor dagelijks gebruik in de werkplaats, in en uit elkaar te halen.
Artikelnummer AS76PC20P5
Barcode 0763477004420
Merk Park Tool
Sport Fietsen

Extra informatie

Park Tool ontwikkelt en produceert al sinds 1963 onderdelen speciaal voor fietsen. Ze zijn 's werelds grootste producent van fietsgereedschap, gelegen in St. Paul Minnesota (US). Een langdurige toewijding aan kwaliteit, innovatie en klantenservice maakt Park Tool de beste keus voor professionele en thuiswerkende fietsmonteurs over de hele wereld.

Park Tool Co. is voortdurend bezig om gereedschappen en apparatuur voor de reparatie van fietsen te ontwikkelen en te verbeteren, om op deze manier de service en efficiëntie van alle fietsmonteurs, professioneel en hobbyist, te verbeteren. Ze zullen nog lange tijd een actief onderdeel zijn van de voortdurende verbetering van de fietssport. 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Park Tool FFP-7 Vloerpomp

€ 99,95

Special Price € 84,95

Park Tool Hogedrukpomp PFP-8

€ 44,99

Special Price € 28,95