In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Park Tool NP-6 Punttang

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 36,99

Special Price € 24,35

Exclusief verzendkosten: € 6,95

15.2cm Lange, professionele punttang met vijf verschillende gripgebieden en een knipgedeelte. Gesmeed, hitte-behandeld Cro-Moly staal met een onzichtbare veer en zachte dual density grips. 

Artikelnummer ASS6M6TNDD
Barcode 0763477004765
Merk Park Tool
Sport Fietsen

Extra informatie

Park Tool ontwikkelt en produceert al sinds 1963 onderdelen speciaal voor fietsen. Ze zijn 's werelds grootste producent van fietsgereedschap, gelegen in St. Paul Minnesota (US). Een langdurige toewijding aan kwaliteit, innovatie en klantenservice maakt Park Tool de beste keus voor professionele en thuiswerkende fietsmonteurs over de hele wereld.

Park Tool Co. is voortdurend bezig om gereedschappen en apparatuur voor de reparatie van fietsen te ontwikkelen en te verbeteren, om op deze manier de service en efficiëntie van alle fietsmonteurs, professioneel en hobbyist, te verbeteren. Ze zullen nog lange tijd een actief onderdeel zijn van de voortdurende verbetering van de fietssport. 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Park Tool BT-2 Kabelspanner

€ 64,99

Special Price € 39,95

Park Tool SP-7 Kniptang

€ 36,99

Special Price € 24,95

Park Tool OBW-3C Remsleutel

€ 12,99

Special Price € 8,95