In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Park Tool PW-5 Pedaalsleutel

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 18,99

Special Price € 12,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

De PW-5 is perfect voor de home workshop of voor de gereedschapskist. Hoewel voordelig geprijsd, is deze 15 mm pedaal sleutel - zoals alle Park Tool producten - gemaakt om een leven lang mee te gaan. Gemaakt van warmte-behandeld staal en vinyl voor comfort. 11 1/2" (29 cm) lang.

Artikelnummer ASMCKNSHSN
Barcode 0763477005632
Merk Park Tool
Sport Fietsen

Extra informatie

Park Tool ontwikkelt en produceert al sinds 1963 onderdelen speciaal voor fietsen. Ze zijn 's werelds grootste producent van fietsgereedschap, gelegen in St. Paul Minnesota (US). Een langdurige toewijding aan kwaliteit, innovatie en klantenservice maakt Park Tool de beste keus voor professionele en thuiswerkende fietsmonteurs over de hele wereld.

Park Tool Co. is voortdurend bezig om gereedschappen en apparatuur voor de reparatie van fietsen te ontwikkelen en te verbeteren, om op deze manier de service en efficiëntie van alle fietsmonteurs, professioneel en hobbyist, te verbeteren. Ze zullen nog lange tijd een actief onderdeel zijn van de voortdurende verbetering van de fietssport. 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Park Tool Professionele pedaalsleutel PW-4

€ 54,99

Special Price € 33,95

Park Tool Pedaalsleutel PW-3

€ 42,99

Special Price € 26,95

Park Tool Pedaalsleutel HCW-16

€ 36,99

Special Price € 23,95