In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Park Tool PPL-2 PolyLube 1000 Montagevet

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 24,99

Special Price € 15,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Park Tool's poly-ureum montagevet is speciaal ontwikkelt voor onderhoud en reparatie van fietsen. Het zal belangrijke onderdelen beschermen onder extreme omstandigheden. Zeer handig voor het smeren van fietsonderdelen zoals trapassen, balhoofdsets en naven.

  • Werkt waterafstotend en voorkomt roest.
  • Compatibel met conventionele vetten.
  • 400gr. pot.
Artikelnummer ASXSSY0O8V
Barcode 0763477005014
Merk Park Tool
Model Polylube
Sport Fietsen
Volume (ltr) 480 ml

Extra informatie

Park Tool ontwikkelt en produceert al sinds 1963 onderdelen speciaal voor fietsen. Ze zijn 's werelds grootste producent van fietsgereedschap, gelegen in St. Paul Minnesota (US). Een langdurige toewijding aan kwaliteit, innovatie en klantenservice maakt Park Tool de beste keus voor professionele en thuiswerkende fietsmonteurs over de hele wereld.

Park Tool Co. is voortdurend bezig om gereedschappen en apparatuur voor de reparatie van fietsen te ontwikkelen en te verbeteren, om op deze manier de service en efficiëntie van alle fietsmonteurs, professioneel en hobbyist, te verbeteren. Ze zullen nog lange tijd een actief onderdeel zijn van de voortdurende verbetering van de fietssport. 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Park Tool CL-1 Smeermiddel Voor Kettingen

€ 12,99

Special Price € 9,95

Park Tool CB-2 Kettingreiniger

€ 16,99

Special Price € 12,15

Park Tool PPL-1 PolyLube 1000 Montagevet

€ 8,50

Special Price € 5,95