In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Park Tool PTS-1 Bandafnemer

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 89,99

Special Price € 54,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Met deze tool kun je lastige banden makkelijk en snel afnemen. Tijdens het oppompen glijden de bandhielen vaak onder de velgrand en zijn ze er moeilijk uit te halen. Nu plaats je gewoon de non-slip kaken op de band en lift je hem eruit. De bandafnemer kan aangepast worden aan verschillende bandwijdtes. Hij is verchroomd en de handvatten zijn met vinyl gecoat voor comfort.

Artikelnummer ASIDSAJALE
Barcode 0763477005502
Merk Park Tool
Sport Fietsen

Extra informatie

Park Tool ontwikkelt en produceert al sinds 1963 onderdelen speciaal voor fietsen. Ze zijn 's werelds grootste producent van fietsgereedschap, gelegen in St. Paul Minnesota (US). Een langdurige toewijding aan kwaliteit, innovatie en klantenservice maakt Park Tool de beste keus voor professionele en thuiswerkende fietsmonteurs over de hele wereld.

Park Tool Co. is voortdurend bezig om gereedschappen en apparatuur voor de reparatie van fietsen te ontwikkelen en te verbeteren, om op deze manier de service en efficiëntie van alle fietsmonteurs, professioneel en hobbyist, te verbeteren. Ze zullen nog lange tijd een actief onderdeel zijn van de voortdurende verbetering van de fietssport.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Park Tool TR-1C Bandafnemer Incl. Plakset

€ 8,50

Special Price € 5,95

Park Tool TB-2C Plakset Buitenband 3 stuks

€ 5,75

Special Price € 3,95

Park Tool TL-1 Bandafnemers 3 x 25 Stuks

€ 84,99

Special Price € 51,95