In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Park Tool SA-1 Werkplaatsschort

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 31,99

Special Price € 20,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Het Park Tool SA-1 Werkplaatsschort beschermt uw kleding tegen vet en vuil tijdens het sleutelen en schoonmaakwerkzaamheden en geeft u het voordeel van een grote zak wanneer u werkt in de winkel. 

  • Voorzien van opbergzak aan de voorzijde.
  • Vaste lengte met verstelbare schouderband.
  • Gemaakt van hoogwaardige polykatoen voor comfort en duurzaamheid.
Artikelnummer AS67E5Z1LJ
Barcode 0763477006202
Merk Park Tool
Sport Fietsen

Extra informatie

Park Tool ontwikkelt en produceert al sinds 1963 onderdelen speciaal voor fietsen. Ze zijn 's werelds grootste producent van fietsgereedschap, gelegen in St. Paul Minnesota (US). Een langdurige toewijding aan kwaliteit, innovatie en klantenservice maakt Park Tool de beste keus voor professionele en thuiswerkende fietsmonteurs over de hele wereld.

Park Tool Co. is voortdurend bezig om gereedschappen en apparatuur voor de reparatie van fietsen te ontwikkelen en te verbeteren, om op deze manier de service en efficiëntie van alle fietsmonteurs, professioneel en hobbyist, te verbeteren. Ze zullen nog lange tijd een actief onderdeel zijn van de voortdurende verbetering van de fietssport. 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Park Tool SK-1 Starter Kit Gereedschapset

€ 149,95

Special Price € 96,90

Park Tool AK-38 Geavanceerde Gereedschapset

€ 469,95

Special Price € 331,70

PARK TOOL MG-2 NITRIL HANDSCHOENEN Large 100 STUKS

€ 36,99

Special Price € 23,95