In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Park Tool SW-12C Spaakspanner voor Mavic Wheel Systems

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 18,99

Special Price € 12,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Comfortabele, in vinyl gedipte, dubbelzijdige spaakspanner voor selecte Mavic® wheels die de geïntegreerde M7 nippels gebruiken. De smallere kant past op 7-spline nippels met een 6.4mm buitendiameter. Deze vind je op de R-sys wielen.

De grotere kant past op de 6-splines of de 9mm OD van de schroefdraad van de "FORE drilled rim adapters" die je vind op velgen als de Mavic®XM819, EX823 en Speedcity wheels.

Artikelnummer ASBFO6CRZG
Barcode 0763477007469
Merk Park Tool
Sport Fietsen

Extra informatie

Park Tool ontwikkelt en produceert al sinds 1963 onderdelen speciaal voor fietsen. Ze zijn 's werelds grootste producent van fietsgereedschap, gelegen in St. Paul Minnesota (US). Een langdurige toewijding aan kwaliteit, innovatie en klantenservice maakt Park Tool de beste keus voor professionele en thuiswerkende fietsmonteurs over de hele wereld.

Park Tool Co. is voortdurend bezig om gereedschappen en apparatuur voor de reparatie van fietsen te ontwikkelen en te verbeteren, om op deze manier de service en efficiëntie van alle fietsmonteurs, professioneel en hobbyist, te verbeteren. Ze zullen nog lange tijd een actief onderdeel zijn van de voortdurende verbetering van de fietssport. 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Park Tool SW-3C Spaakspanner Blauw 3,96mm

€ 13,99

Special Price € 8,95

Park Tool SW-14C Spaaksleutel voor Shimano wielconcepten

€ 17,95

Special Price € 12,95

Park Tool SW-13C Spaaksleutel voor Mavic Wielen

€ 18,99

Special Price € 12,95