In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Park Tool SW-13C Spaaksleutel voor Mavic Wielen

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 18,99

Special Price € 12,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Deze spaaksleutel is speciaal ontworpen voor Mavic® fittingen. De smallere kant past op de six splines van integrale nippels met 5.65mm OD splines, en 7mm draadgrootte nippels. Deze vind je op de R-sys wielen. De sleutel heeft een comfortabel, in vinyl gedipt handvat.

Artikelnummer AS1AELPCOI
Barcode 0763477007438
Merk Park Tool
Sport Fietsen

Extra informatie

Park Tool ontwikkelt en produceert al sinds 1963 onderdelen speciaal voor fietsen. Ze zijn 's werelds grootste producent van fietsgereedschap, gelegen in St. Paul Minnesota (US). Een langdurige toewijding aan kwaliteit, innovatie en klantenservice maakt Park Tool de beste keus voor professionele en thuiswerkende fietsmonteurs over de hele wereld.

Park Tool Co. is voortdurend bezig om gereedschappen en apparatuur voor de reparatie van fietsen te ontwikkelen en te verbeteren, om op deze manier de service en efficiëntie van alle fietsmonteurs, professioneel en hobbyist, te verbeteren. Ze zullen nog lange tijd een actief onderdeel zijn van de voortdurende verbetering van de fietssport. 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Park Tool SW-14C Spaaksleutel voor Shimano wielconcepten

€ 17,95

Special Price € 12,95

Park Tool SW-40C Spaaksleutel

€ 12,99

Special Price € 8,95

Park Tool SW - 22C Spokes Wrench

€ 38,99

Special Price € 24,95