In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Park Tool SW - 22C Spokes Wrench

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 38,99

Special Price € 24,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

De Master Spaaksleutel is gemaakt van het beste staal, met precisie gefabriceerd, warmte-behandeld voor hardheid, en daarna gepolijst. Het resultaat is een gladde, solide stalen spaaksleutel die perfect in de hand past en jaren meegaat. De SW-22C is een vierzijdige sleutel die de vier hoeken van vierkant nippels omvat.

  • Voor .136” (3.45mm) nippels.
Artikelnummer ASA9QVKTNC
Barcode 0763477007421
Merk Park Tool
Sport Fietsen

Extra informatie

Park Tool ontwikkelt en produceert al sinds 1963 onderdelen speciaal voor fietsen. Ze zijn 's werelds grootste producent van fietsgereedschap, gelegen in St. Paul Minnesota (US). Een langdurige toewijding aan kwaliteit, innovatie en klantenservice maakt Park Tool de beste keus voor professionele en thuiswerkende fietsmonteurs over de hele wereld.

Park Tool Co. is voortdurend bezig om gereedschappen en apparatuur voor de reparatie van fietsen te ontwikkelen en te verbeteren, om op deze manier de service en efficiëntie van alle fietsmonteurs, professioneel en hobbyist, te verbeteren. Ze zullen nog lange tijd een actief onderdeel zijn van de voortdurende verbetering van de fietssport. 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Park Tool SW-0C Spaakspanner Zwart 3,23mm

€ 10,50

Special Price € 6,95

Park Tool SW-1C Spaakspanner Groen 3.30mm

€ 10,50

Special Price € 6,95

Park Tool SW-42C Spaaksleutel

€ 12,99

Special Price € 8,95