In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Park Tool SW-2C Spaakspanner Rood 3,45mm

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 10,50

Special Price € 6,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Deze kwalitatieve en precisiegeslepen spaakspanners zijn gehard en vernikkeld voor een lang leven. De Park Tool SW Spaakspanners zijn vinyl gecoat in vijf verschillende kleuren zodat u in één oogwenk kan zien om welke maat het gaat.

  • De SW-2C past op 3.45mm (.136") nippels.
Artikelnummer ASZH467DXJ
Barcode 0763477007254
Merk Park Tool
Sport Fietsen

Extra informatie

Park Tool ontwikkelt en produceert al sinds 1963 onderdelen speciaal voor fietsen. Ze zijn 's werelds grootste producent van fietsgereedschap, gelegen in St. Paul Minnesota (US). Een langdurige toewijding aan kwaliteit, innovatie en klantenservice maakt Park Tool de beste keus voor professionele en thuiswerkende fietsmonteurs over de hele wereld.

Park Tool Co. is voortdurend bezig om gereedschappen en apparatuur voor de reparatie van fietsen te ontwikkelen en te verbeteren, om op deze manier de service en efficiëntie van alle fietsmonteurs, professioneel en hobbyist, te verbeteren. Ze zullen nog lange tijd een actief onderdeel zijn van de voortdurende verbetering van de fietssport. 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Park Tool SW-1C Spaakspanner Groen 3.30mm

€ 10,50

Special Price € 6,95

Park Tool SW-3C Spaakspanner Blauw 3,96mm

€ 13,99

Special Price € 8,95

Park Tool SW-5C Spaakspanner voor DT Torx

€ 10,50

Special Price € 6,95