In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Park Tool TW-5 19,5cm Momentsleutel

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 189,99

Special Price € 128,30

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Met de lichtgewicht onderdelen van vandaag, is de momentsleutel die men in de winkel gebruikt niet langer een optie, het is een must voor elke monteur. De TW-6 is een hoge kwaliteit en bovendien ratcheting*. Klik de momentsleutels van de nauwkeurig te meten grote op het handvat en pas deze toe op een onderdeel met schroefdraad bevestiging.

  • Lengte: 19,5 centimeter.
  • Ratcheting 1/4” schijfbevestiging met 3/8” adapter (0,95 centimeter).
  • 3-15 Newton Meter range (26-132 inch pounds).
  • Mogelijk beide kanten op te draaien.
  • Dial aanpassings systeem maakt het mogelijk de gewenste draai afstelling in te stellen.
  • Inclusief beschermhoes.

* Ratcheting is een apparaat dat continue voor lineaire of roterende beweging in slechts een richting zorgt, terwijl beweging in de tegenovergestelde richting wordt voorkomen.

Artikelnummer ASBMWN9RY0
Barcode 0763477008480
Merk Park Tool
Sport Fietsen

Extra informatie

Park Tool ontwikkelt en produceert al sinds 1963 onderdelen speciaal voor fietsen. Ze zijn 's werelds grootste producent van fietsgereedschap, gelegen in St. Paul Minnesota (US). Een langdurige toewijding aan kwaliteit, innovatie en klantenservice maakt Park Tool de beste keus voor professionele en thuiswerkende fietsmonteurs over de hele wereld.

Park Tool Co. is voortdurend bezig om gereedschappen en apparatuur voor de reparatie van fietsen te ontwikkelen en te verbeteren, om op deze manier de service en efficiëntie van alle fietsmonteurs, professioneel en hobbyist, te verbeteren. Ze zullen nog lange tijd een actief onderdeel zijn van de voortdurende verbetering van de fietssport. 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Park Tool TW-2 Momentsleutel

€ 79,95

Special Price € 45,39

Park Tool TW-6 38cm Momentsleutel

€ 199,99

Special Price € 121,95

Park Tool TW-1 Torxset Momentsleutel

€ 71,95

Special Price € 52,52