In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Park Tool VP-1C Gevulkaniseerde Bandenplakkers

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 3,75

Special Price € 2,55

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Deze set gevulkaniseerde bandenplakkers bevat zes dunne, conische en flexibele bandenplakkers, afgestemd op de ronding van de binnenband. 

  • Vier ronde bandenplakkers 25mm in diameter, voor kleine gaatjes.
  • Twee ovaalvormige bandenplakkers, 25 x 35mm, voor brede scheurtjes.
  • Met een tubetje zelf-vulkaniserende vloeistof, door de chemische reactie van de lijm op de band blijft de plakker permanent op de band zitten.
  • In een plastic doosje met schuurpapier en een handleiding.
Artikelnummer ASOFXYYX44
Barcode 0763477008565
Merk Park Tool
Sport Fietsen

Extra informatie

Park Tool ontwikkelt en produceert al sinds 1963 onderdelen speciaal voor fietsen. Ze zijn 's werelds grootste producent van fietsgereedschap, gelegen in St. Paul Minnesota (US). Een langdurige toewijding aan kwaliteit, innovatie en klantenservice maakt Park Tool de beste keus voor professionele en thuiswerkende fietsmonteurs over de hele wereld.

Park Tool Co. is voortdurend bezig om gereedschappen en apparatuur voor de reparatie van fietsen te ontwikkelen en te verbeteren, om op deze manier de service en efficiëntie van alle fietsmonteurs, professioneel en hobbyist, te verbeteren. Ze zullen nog lange tijd een actief onderdeel zijn van de voortdurende verbetering van de fietssport. 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Park Tool TB-2C Plakset Buitenband 3 stuks

€ 5,75

Special Price € 3,95

Park Tool GP-2 Superplakkers Kit 48 Stuks

€ 169,99

Special Price € 102,95

Park Tool GP-2C Superplakker Kit 1 Stuk

€ 5,75

Special Price € 3,95