In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Plum houten look-out toren

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 659,00

Special Price € 573,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Plum houten look-out toren

  • Uitkijktoren met glijbaan en zandbak
  • Wave glijbaan converteren naar een waterglijbaan, gewoon een tuinslang bevestigen!
  • Eenvoudige montage-instructies
  • Inclusief grondzeil
  • Aanbevolen leeftijd is 3 -12 jaar
  • Productafmetingen: L 364 x B 106 x H 242 cm


De Plum houten uitkijktoren zit vol met functies om de verbeelding van uw kind te inspireren. In de houten toren kunnen kinderen de wacht houden over hun gehele omgeving. Met een ladder en heavy-duty 8ft wave glijbaan voor een snelle ontsnapping! Een rotswand met veelkleurige hand- en voetgrepen biedt een uitdagende klim voor jonge avonturiers tot aan de toren. De Wave glijbaan converteert makkelijk naar een waterglijbaan, gewoon een tuinslang bevestigen! De toren beschikt ook over verrekijkers en telefoon accessoires om de vijand goed in de gaten te kunnen houden! Onder de speeltoren is een verborgen zandbak met krijtbord accessoire, perfect voor het verbergen van een schat voor een geheime missie en het markeren van de plek!
Als onderdeel van de Plum Premium range, is de Plum houten Uitkijktoren gemaakt van de hoogste kwaliteit Europees Dennenhout, wat optimale dikte, duurzaamheid en sterkte garandeert. Zoals u van Plum kunt verwachten, is het hout FSC gecertificeerd. Ouders kunnen dus gerust zijn dat hun kinderen spelen op plezierig, veilig en verantwoordelijk geproduceerde speeltoestellen.

Artikelnummer AS8KGLKA7N
Barcode 5036523051071
Merk Plum

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Plum houten avonturen playhouse

€ 949,00

Special Price € 704,65