In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)

Hoogwaarde fietsproducten haal je van het merk Polisport. Het van oorspronge Portugese bedrijf heeft een uitstekende naam in de fiets- en motorwereld als het aankomt op de kwaliteit van de producten. Door gebruik te maken van de laatste technologische ontwikkelingen in de branche blijft het bedrijf constant innoveren. Athleteshop heeft dan ook een uitstekend en uitgebreid assortiment voor jou samengesteld. Je vind bij ons Polisport spatborden, stylingsets, zitjes en verscheidene accessoires.

Polisport spatbord

Athleteshop heeft een uitgebreid assortiment aan spatborden van Polisport. Je kunt bij ons een gehele spatbord set bestellen of alleen een spatbord zowel voor als achter. Daarnaast komen sommigen spatborden ook inclusief met zadelpen zodat ze gemakkelijk gemonteerd kunnen worden. Tevens denken we ook aan de junior door middel van spatborden speciaal de jongeren onder ons.

Polisport stylingset

Ben je al een tijdje uitgekeken op je fietsstoeltje of gewoon toe aan verandering? Bestel dan 1 van de vele leuke stylingsets bij Athleteshop. We hebben een breed aabod voor je samengesteld van Polisport dus kijk snel in deze categorie of er iets leuks voor je tussen zit.

Polisport fietsstoeltje

Al wel een leuk Polisport stylingset gezien maar nog geen bijbehorend fietsstoeltje? Zo hebben we diverse fietsstoeltjes zoals de Guppy Mini, Guppy Maxi, Bubbly Maxi en Bubbly Mini. Athleteshop heeft meerdere kinderzitjes voor je in het assortiment. Voor zowel een achterzitje als voorzitje.