In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Powerslide Phuzion 3 Heren Inline Skate

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 159,95

Special Price € 143,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Powerslide Phuzion 3 Heren inline skate, skate en wandel! Het skate en wandel-concept is nu ook toegepast op de 3e versie van de Phuzion skate. Het neus kapje is gemakkelijk te verwijderen om je voeten te bevrijden en je skate overal mee naartoe te nemen zonder extra schoenen. De Powerslide Phuzion 3 skates zijn, prestatie in-line fitness skates voor alle fans van in-line skaten. Ze voldoen aan alle eisen en wensen voor een snelle en sportieve rit, met een maximale levensduur van de componenten en materialen. De skate is nog meer lichtgewicht.

Details

  • Schoen: Macromesh; Leer van Pu; geïntegreerde en onafhankelijke Flax Cuff System 
  • Frame: Vision Alu emboss kader; 8mm assen systeem; HABS rem 
  • Wielen: Powerslide Pure Infinity 84mm, 82A 
  • Lagers: ABEC 7 
  • Maten: 39-47 
  • Geslacht: Mannen
Artikelnummer 940118
Merk Powerslide
Sport Skeeleren
Frame Vision Alu emboss frame; 8mm axles system; HABS brake
Wielen Powerslide Pure | Infinity 84mm, 82A
Geslacht Heren

Extra informatie

Powerslide met ventilerende en een dunner teengedeelte voor meer ruimte bij de tenen. Gemaakt van EVA foam met een hoge dichtheid, inclusief een teen antislip functie en een uitsparing voor meer grip. De Powerslide Phuzion 6 Pure heeft een perfect anatomische pasvorm. Voorgevormd en duurzaam voor een perfecte match met onze Biolast II. De hiel omvat een schokabsorberende gel en de perfecte kromming zorgt voor meer zijdelinge steun bij de voet.

De Phuzion Open Air heeft het bewezen: verbindende schaalconstructies zijn beter voor prestaties en kracht. Wij gebruiken deze technologie voor verschillende modellen: Phuzion 6 en 7. Fastlacing systeem met een ergonomische veter-lusontwerp, lage wrijvingsveters en veterslot. Inclusief Easy Locking systeem.