In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Powerslide Vi SPC 80 Inline Skates

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 105,00

Special Price € 82,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

De Powerslide Vi 80 is een goede fitness skate met een super comfortabele voering en een quick-lock systeem. De goede steun voor de enkels en 80 mm wielen geven je stabiliteit. En het aluminium frame brengt de energie die je creëert effectief naar het asfalt. 360 vetersluiting van metaalwire beveiligt je voet eenvoudig met een schijf die je in beide richtingen kan draaien om strakker of losser te maken, voor een perfecte pasvorm. Ook geleverd met een in hoogte verstelbare rem voor optimaal remmen. Een warmte-vormbare voering zorgt voor een perfecte pasvorm, zet het in de oven.

Test Winnaar in deze prijsklasse bij Skate-In Magazin 2013 Duitsland.

Details

  • Frame: Vision 4x80 aluminium 3D embossed frame, Habs rem
  • Wielen: Powerslide Conquest 80mm, 83A
  • Lagers: Powerslide ABEC 5, 608
  • Maat: 40 - 47 EU 7,5 -13 US
Artikelnummer ASVLCTOJA5
Merk Powerslide
Sport Skeeleren

Extra informatie

De Powerslide Vi serie is een model met uitneembare en thermoplastisch vormbare binnenschoen, met deze techniek kan de ideale pasvorm gecreëerd worden. Met de stelknop bovenop de schoen kan de 'veter' strakker en losser gemaakt worden. De schoen is ademend door de goede ventilatie.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Powerslide Vi SPC 80 Pure Inline Skates

€ 105,00

Special Price € 79,95

Powerslide Vi 80 Inline Skates

€ 105,00

Special Price € 79,95