In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Prism Switch Stuntvlieger - Geel

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 42,95

Special Price € 32,20

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Zet de Prism Switch vast tijdens de eenlijns controle, terwijl u geniet van een familie picknick, of daag jezelf uit met tweelijns controle en acrobatiek ... allemaal met dezelfde vlieger! De Switch ingenieuze glijdende hoofdstel laat u onmiddellijk profiteren van een stabiele, traditionele eenlijns vlieger. Voor hoge snelheid, acrobatische trucs maakt u er in een handomdraai een tweelijns stunt vlieger van.

In eenlijns modus is hij stabiel en super-eenvoudig te vliegen voor alle leeftijden. Clip uw stunt lijnen op het kleur gecodeerde hoofdstel en het wordt een levendige stunt vlieger voor loops, spins en basic acrobatiek.

De lange kleurrijke staart zorgt voor extra stabiliteit in de eenlijns modus en vertraagt terwijl je leert in stunt modus terwijl u een glinsterend spoor in de lucht achterlaat. Op te bouwen en enkele seconden en geleverd met alles wat u nodig heeft, waaronder een hoepel winder eenvoudig te gebruiken voor enkel lijn gebruik, plus een precisie gemeten tweelijns set met vlucht riemen voor stunt modus.

Details:

  • Grootte: 38" x 34.5" (96.5 x 87.5 cm)
  • Windbereik: 2-4 Bft
  • Lijnen: 1x200’ x 30 lbs Polyester (61 m x 13.5 kg) 2x75’ x 50 lbs Polyester (22.8 m x 22.5 kg)
  • Niveau: Beginner - ervaren
  • Inzet: Eénlijns/Tweelijns- Stuntvliegeren
  • Eigenschappen: Makkelijk monteren, Switch van één- naar tweelijns vliegeren
  • Levering: Hoes, lijnen, winder (Vliegklaar/RT)
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
Artikelnummer ASY5HXL7EO
Barcode 718122820771
Kleur Geel
Merk Prism
Model Switch