In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Prism Tensor 4.2 Power Kite Rood

Dit product is tijdelijk uitverkocht
€ 458,95
Exclusief verzendkosten: € 6,95

De Tensor 4.2 is een zeer veelzijdige vlieger voor land-based kite tractie en all-around plezier, met de breedst bruikbare wind bereik van de drie Tensor modellen. Hij vliegt gemakkelijk in 5 mph wind, produceert bruikbare kracht vanaf ongeveer 8 mph, en echt rukken in 12 mph of meer. Dit maakt het de ideale keuze voor de meeste locaties als je wil investeren in een vlieger.

Details:

  • Spanwijdte: 350 cm
  • Lijnen: 150 daN
  • Oppervlakte: 4.2 m2
  • Niveau: Gevorderd
  • Inzet: Powervliegeren, buggy rijden en mountain-boarding
  • Eigenschappen: Uitdagend, veelzijdig en veilig
  • Levering: Rugzak, Lijnen Modulus Spectra ™, Tensor Handles / Controlbar systeem (Vliegklaar/RTF)
Artikelnummer AS89RD7T6H
Barcode 718122124602
Merk Prism
Model Tensor

Extra informatie

Ontworpen voor meer dan alleen trainen! Het Tensor-pakket maakt het eenvoudig en veilig powerkiten met een dual-line controle bar, veiligheids riem en quick release, alles ingesteld en klaar om te vliegen.

Als je eenmaal de basisbesturing hebt geleerd, verander je het innovatieve converteerbare bar systeem voor de robuuste quad-line handgrepen voor extra controle en wendbaarheid. Vernieuwd is het nieuwe Handles / Controlbar Systeem, door middel van de Tensor adapter wissel je simpelweg tussen beiden. De Kite Killers voor Quadline modus zijn vooraf geïnstalleerd, dus plaats gewoon de remleidingen en je bent klaar om te rijden. Handgrepen kunnen door de gevoelige regeling het maximale vermogen van de wind te genereren. Kan gebruikt worden met een lijn tussen de boveneinden voor gebruik met een harnas. In beide standen van de Tensor is de middellange aspect vleugel krachtig, maar vergevingsgezind, met een soepele acceleratie die niet bijt en vol vertrouwen zonder instorten.

Met alle lijnen vooraf bevestigd en klaar om te vliegen bevat het Tensor-pakket alles wat u voor serieus plezier nodig heeft in een prachtige rugzak met extra ruimte voor een tweede vlieger of accessoires. Gekleurde lijnen, handgrepen en pigtails maken installatie en aanpassing eenvoudig, met de vele veiligheidssystemen kan je alle kracht op de vlieger direct doden door alleen het loslaten van de bar of handgrepen. In een echte noodsituatie loos je de kite helemaal door de werkbalk quick-release.

Gebouwd onder paraglider normen van siliconen gecoat nylon, de vleugel heeft versterkte inhammen, door de vuil-outs is zand gemakkelijk te verwijderen uit de cellen. Het Power Trim systeem maakt 3 eenvoudige hoofdstel instellingen mogelijk om kracht en prestaties aan te passen in verschillende winden. Flying lijnen zijn precisie-gemeten en strekt, Modulus Spectra ™ voor een snelle respons en een lange levensduur.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Prism Tensor 3.1 Power Kite Blauw

€ 390,95

Special Price € 324,95