In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Revvll Pro

Dit product is tijdelijk uitverkocht
€ 742,95
Exclusief verzendkosten: € 6,95

De revvll& PRO is de doorontwikkelde variant op de bestaande revvll& ONE wereldprimeur genomineerd voor de FIBO Innovation Award 2014 . De revvll& PRO 2015 is de geheel herziene professionele oplossing van studio - kwaliteit. De kabel weerstand trainer is volledig ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland en wordt gekenmerkt door een nieuw doorlopend touw zonder lijmverbindingen en hulpstukken. Dit betekend maximale duurzaamheid en een soepele sport ervaring voor de gebruiker. De verbeterde bijzonder robuuste behuizing beschermt het hart van revvll& PRO tegen schokken van muren of rekken.

Onzichtbaar - maar blijvend waarneembaar: de evolutie van complexe mechanica ingebed in de behuizing zorgt voor een langdurige constante trainingservaring. Alle onderdelen van de revvll& PRO werden speciaal ontworpen voor de harde en zware toepassingen en zorgen voor een betrouwbaar gebruik van dit unieke en mobiele touw weerstands training apparaat.

  • revvll& PRO zorgt voor verschillende functionele trek en duw oefeningen in multidimensionale richtingen
  • Absolute mobiliteit: Gemakkelijk vervoer en talrijke montagemogelijkheden slechts 5,3 kg / 11,7 lbs
  • Super sterk: Hoogste tijd onder spanning in vergelijking met andere apparaten bij het doen van afwisselende bewegingen
  • Maximale resultaten: Extreme training effecten voor kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie
  • Eerste klas kwaliteit: cutting edge technologie en premium high - tech materiaalen - made in Germany
Artikelnummer Revvll
Barcode 4260205281741
Merk Revvll
Sport Fitness