In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Rope

Dit product is tijdelijk uitverkocht
€ 21,54
Exclusief verzendkosten: € 6,95
De Rope is uitermate geschikt voor het trainen van van triceps, biceps, rug, schouders en buikspieren. De Rope heeft een aansluitstuk die op elk universeel fitness toestel aangesloten kan worden. De Rope kan worden gebruikt om twee armen tegelijkertijd te trainen waardoor de training gelijkmatig verloopt. De Rope is gemaakt van nylon touw, wat inhoudt dat het touw stevig is en dus veel kan verdragen. Ook is de Rope perfect bestand tegen zweet. Aan het eind van de Rope zitten twee rubberen eindstukken, deze zijn er voor om te zorgen dat u niet tijdens uw oefening met uw handen van het touw afglijdt. De rubberen stukken kunnen verder gebruikt worden als extra handvaten.
Artikelnummer LMX09
Barcode 7430436336306
Merk Lifemaxx
Gewicht (kg) 0.5000
Sport Fitness