In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Salming Adder Heren Indoorschoenenen - Zwart / Groen

€ 99,95

Special Price € 89,95

* Verplichte velden

€ 99,95

Special Price € 89,95

De nieuwe Salming Adder indoorschoenen zijn geïnspireerd op de Salming Viper indoorschoenen. De Salming Adder levert het laagste profiel van alle Salming indoorschoenen, hierdoor heb je nog meer contact met de baan. Het materiaal in de tussenzool is lichtgewicht EVA die de verbinding met de hak en de voorvoet tot een mooi geheel maakt.

In de basis van de schoen zit Salming zijn unieke T.G.S. 62/75° systeem, het is speciaal ontworpen voor het gebied van je hiel tot de bal van je voet (62% van de schoen) en het zorgt voor stabiliteit, comfort en prestaties. De schoen is voorzien van een speciaal samengestelde sectie die meer flexibiliteit naar de schoen brengt om de natuurlijke bewegingen van de voet te stimuleren.

  • Demping: Cushoning Foam
  • Materiaal: Mesh
  • Zool: XR110™
  • Gewicht schoen: 338 g (UK 9)
  • Drop: 8 mm
Model Adder Men
Artikelnummer AS18MHXZE9
Merk Salming
Kleur Groen, zwart
Materiaal Mesh
Sport Badminton, Handbal, Squash
Gewicht 338 g
Geslacht Heren
Junior/Senior Senior