In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Salming Q1 Endurance Blad Rechts - Magenta

€ 29,95

Special Price € 23,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95
Het best verkopende blad. Recht, flexibel en vormbaar materiaal voor optimale balcontrole en accurate afwerking.
Model Q1 Blade
Artikelnummer ASCTCR170O
Kleur Magenta
Merk Salming
Barcode 7340076035760
Sport Floorball
Links/Rechts Rechts

Extra informatie

Stick - Technologie

 • TipCurve
  TipCurve & trade; - Is precies wat de naam zegt - een curve aan het uiteinde van de shaft die een optimale hoek naar het vloeroppervlak en de bal creeert - en resulteert in hardere shots zonder het hielgedeelte van het blad te buigen. TipCurve is verkrijgbaar in 2,3 en 5 graden.
 • Xshaft
  Xshaft & trade; - Het X-Shaft ontwerp is slanker dan de reguliere gebogen sticks en het heeft een verfijnde slanker KickZone omgeving. Het X-Shaft KickZone heeft een extreem zweep-effect met een geweldige schietnauwkeurigheid
 • KickZone
  KickZone & trade.; - Is ontwikkeld om een ??verhoogde whip-effect te bewerkstelligen, zorgt dat de shaft wanneer ze gebogen is sneller terug slaat en daardoor  de bal met grotere kracht raakt om een hogere balsnelheid te creëren.
 • Ovaal schachtontwerp .
  Salmings unieke Oval Fusion technologie in een carbon glasvezel constructie. Een semi ovale schacht aan het boveneinde van de greep, die overloopt in een traditionele ronde grip. Oval Fusion voelt gewoon heel natuurlijk in je handen.
 • CarbonX
  CarbonX & trade.; - Revolutionair lichtgewicht carbon materiaal gecombineerd met een geheim hars recept. Lichtgewicht zoals je nog nooit meegemaakt, voor spelers die een combinatie van ongelooflijke lichtgewicht en prestaties zoeken.
 • TourLite Aero
  TourLite & trade; Aero & trade; - High-tech lichtgewicht 100% carbon materiaal maakt de schacht super licht
 • TourLite
  TourLite & trade;. - We gebruiken alleen het allerbeste lichtgewicht carbon fiber materiaal met een unieke gelaagde constructie, om onze duurzame TourLite & trade te creëren; Een betrouwbare, favoriete stick gebruikt door veel van onze Pro spelers wereldwijd.

Blad - Materiaal

Houd er rekening mee dat het blad voorafgaand aan de montage en het aansluiten - verwarmd moet worden door gebruik te maken van warm water of heatgun.

Endurance

Kenmerken: Uitzonderlijke duurzaamheid, lage wrijving en fantastische speeleigenschappen. Dit is het standaardmateriaal op de meeste Salming stokken. 

BioPower

Kenmerken: Onovertroffen schietkracht. Lage wrijving. Uitzonderlijke torsie. Houd er rekening mee dat! Bij het aansluiten en monteren het blad verwarmt dient te worden - met heet water of een heatgun. Gevoelig voor lage temperaturen. 

Touch

Kenmerken:. Salming Touch & trade compound is samengesteld van 50% plastic en 50% van de unieke Salming Biopower & trade materiaal. Gevoelig voor lage temperaturen.