In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


San Marco Zadel Aspide Racing Protek Open Breed - Zwart

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 145,00

Special Price € 110,25

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Het is de basisversie van de Aspide: een gegolfde zitting met uitsparing, echt comfortabel, maar heel licht voor high - end prestaties voor veeleisende rijders. Een perfecte balans tussen support zone en ventilatie zone tijdens het trappen. De Xsilite Stealth rail: een speciale afwerking garandeert de beste prestaties met de versterking van de weerstand. De Protek versie beschikt over een hoog aantal prints op de flanken om de duurzaamheid en sterkte te vergroten. Siliconen inzetstukken in de zijden voorkomen krassen en bieden extra grip bij opstaan uit het zadel.

Details

 • Rails: Xsilite
 • Gewicht: ca. 180 gram
 • Afmetingen: 277mm x 142mm
 • Demping: BioFoam
Model Aspide
Artikelnummer ASK5PWA7WP
Merk San Marco
Barcode 8009457084160
Kleur Zwart
Sport Fietsen

Extra informatie

ALGEMENE SAN MARCO TECHNOLOGIE

  • VERSTERKTE KOOLSTOFVEZEL

  Nylon met hoge eigenschappen, verrijkt met een hoog gehalte aan lange koolstofvezel, teneinde de eigenschappen van stijfheid, stijfheid en duurzaamheid te versterken zonder het gewicht te vergroten.

  • DNA CARBON

  De cross X vorm knot (Dynamic Node actie) kan de stijfheid van het spoor verhogen en ook het gewicht bewaken, om nutteloze spin en torsie te vermijden, zonder het comfort te comprommitereb. Een lengte groter dan de traditionele carbon rails die u kunt vinden op de markt, maakt een van de beste voorwaartse en achterwaartse aanpassing van het zadel.

  • MICROFEEL

  Ademende en slijtvaste dekking. Het is lichter dan traditionele materialen en minder vervormbaar. anti-slip effect met een buitengewone grip op het zadel. Biocompatibel materiaal.

  • NEW ERGONOMIE

  Perfect evenwicht tussen ondersteunende zone en ontluchtings zone. De "grote gat" helpt het comfort onder druk te behouden en biedt een dag lang ondersteuning en comfort. De centrale ontluchtings zone is lang genoeg om in alle rijposities rijden, maar een structurele stabiliteitsbrug voorkomt ongewenste flex en draaibewegingen.

  • PEBAX

  Innovatief materiaal voor de opvulling met buitengewone technologische voordelen, zoals het ultra lichte gewicht. Biocompatibel met een uitstekend vorm geheugen. De functies maken het zadel lichter en comfortabeler.