In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Saxon S125 Squashracket

€ 99,95

Special Price € 72,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

De Saxon S125 is er voor de agressieve aanvallende speler die graag de touwtjes in handen heeft op de squashbaan. Ongekende power voor een zeer dynamische, maar vooral powerplay - achtige speelstijl. Details

  • Kleur: Roze
  • Gewicht: 149 gram
  • Flexibiliteit: - -
  • Materiaal: Carbon
  • Balans: 6,75 / Top
Model S125
Artikelnummer ASO4JU6L5S
Merk Saxon
Gewicht 149 g
Kleur Roze
Sport Squash
Niveau Professioneel
Geslacht Dames

Extra informatie

Micro resin

In de vernieuwde S - serie wordt gebruik gemaakt van een micro resin, deze resin een soort lijm dringt dieper door in de grafietvezels waardoor een betere/sterkere verbinding ontstaat. Door het gebruik van deze nieuwe technologie is het mogelijk het gewicht te verminderen en toch uiterst duurzame rackets te fabriceren: de perfecte combinatie.

De gewichtsverdeling

De gewichtsverdeling van het racket bepaalt voor een groot deel hoe het racket aanvoelt. Deze balans is weergegeven met een cijfer van 0 tot en met 10. Een balans van 0 houdt in dat het balanspunt erg naar de grip toe ligt. Bij een balans van 10 heb je te maken met een topzwaar racket. Wanneer er alleen van de balans uitgegaan wordt kun je stellen dat topzware frames zorgen voor meer power en handleweight frames wat makkelijker te hanteren zijn en dus zorgen voor meer gevoel.

Flexibiliteit van een racket

De flexibiliteit van een racket wordt weergegeven van - - - tot + + + . Een heel flexibel racket + + + is wat vergevingsgezinder wanneer je de bal niet helemaal in het midden van het racketblad raakt. Stijve - - - rackets zijn wat moeilijker te controleren, maar zorgen wel voor een optimale controle. Uiteraard spelen andere eigenschappen als de vorm van het racketblad, balans, materiaal, gewicht en de snaren ook een belangrijke rol. Laat je goed informeren welk type racket het best bij je past en vraag naar de mogelijkheden om een racket te testen voordat je tot aankoop overgaat.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Saxon Focus 300 Squashracket

€ 79,95

Special Price € 59,95

Saxon C2 Squashracket

€ 109,95

Special Price € 87,95