In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Saxon S130 Squashracket

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 89,95

Special Price € 65,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Erg comfortabel racket voor met name de 'gevoelsspeler'. Mede door de brug een zeer stabiel frame. De handleweight balans maakt een hoge racketsnelheid mogelijk waardoor anticiperen op het spel van je tegenstander een stuk makkelijker wordt. Details

  • Kleur: Blauw
  • Gewicht: 151 gram
  • Flexibiliteit: +
  • Balanspunt: 4.5 / Midden
  • Materiaal: Carbon
Model S130
Artikelnummer AS81T8NLS1
Merk Saxon
Gewicht 151 g
Kleur Blauw
Sport Squash
Balanspunt 4,5
Niveau Professioneel

Extra informatie

Micro resin

In de vernieuwde S - serie wordt gebruik gemaakt van een micro resin, deze resin een soort lijm dringt dieper door in de grafietvezels waardoor een betere/sterkere verbinding ontstaat. Door het gebruik van deze nieuwe technologie is het mogelijk het gewicht te verminderen en toch uiterst duurzame rackets te fabriceren: de perfecte combinatie.

De gewichtsverdeling

De gewichtsverdeling van het racket bepaalt voor een groot deel hoe het racket aanvoelt. Deze balans is weergegeven met een cijfer van 0 tot en met 10. Een balans van 0 houdt in dat het balanspunt erg naar de grip toe ligt. Bij een balans van 10 heb je te maken met een topzwaar racket. Wanneer er alleen van de balans uitgegaan wordt kun je stellen dat topzware frames zorgen voor meer power en handleweight frames wat makkelijker te hanteren zijn en dus zorgen voor meer gevoel.

Flexibiliteit van een racket

De flexibiliteit van een racket wordt weergegeven van - - - tot + + + . Een heel flexibel racket + + + is wat vergevingsgezinder wanneer je de bal niet helemaal in het midden van het racketblad raakt. Stijve - - - rackets zijn wat moeilijker te controleren, maar zorgen wel voor een optimale controle. Uiteraard spelen andere eigenschappen als de vorm van het racketblad, balans, materiaal, gewicht en de snaren ook een belangrijke rol. Laat je goed informeren welk type racket het best bij je past en vraag naar de mogelijkheden om een racket te testen voordat je tot aankoop overgaat.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Saxon Focus 300 Squashracket

€ 79,95

Special Price € 59,95

Saxon C2 Squashracket

€ 109,95

Special Price € 87,95