In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Seca 634 Digitale Plateauweegschaal met Afneembaar Display

€ 1.173,95
Exclusief verzendkosten: € 6,95

De seca 634 Digitale Plateauweegschaal is speciaal ontwikkeld voor het wegen van obesitas patiënten, aangezien obesitas één van de snelst groeiende ziektes ter wereld is. De weegschaal heeft een stevig en solide plateau voor de grotere patiënten, een weegbereik van 360 kilo en een anti-slip platform dat maar 5.5 cm hoog is, dus makkelijk op te stappen. Dankzij de TARE-functie kan de minder mobiele patiënt ook zittend op een stoel gewogen worden en zal dit de resultaten niet beïnvloeden. De geïntegreerde BMI-functie en seca 360° draadloze technologie, die gebruikt kan worden om metingen naar de seca draadloze printers te verzenden met één druk op de knop, zijn maar twee voorbeelden van deze unieke multifunctionele weegschaal.

 • Wanneer de lengte van de patiënt ingevoerd wordt, kan de BMI automatisch berekend worden.
 • Het grote platform is makkelijk om op te stappen en is veilig door anti-slip.
 • De Auto-HOLD functie houdt de resultaten vast nadat de patiënt van de weegschaal afgestapt is.
 • Zelfs de kleinste gewichtsveranderingen kunnen gemeten worden, vanwege de 100 grams schaalverdeling.
 • Het display is via een kabel verbonden met het apparaat, heeft een snel af te lezen LCD-scherm en kan vastgehouden worden, aan de muur bevestigd worden, of op de tafel gelegd worden.
Artikelnummer AS6HB5UBTO
Barcode 4012030011747
Merk Seca
Weegbereik 360 kg
Schaalverdeling 100 g
Analoog/Digitaal Digitaal

Extra informatie

Technische Data

 • Capaciteit: 360 kg
 • Schaalverdeling: 50 g
 • Voeding: Oplaadbare batterijen, Power adapter
 • Afmetingen (B x H x D): 640 x 53 x 600 mm
 • Gewicht: 14,4 kg
 • Functies: PRINT, Overload protection, Auto-PRINT, Transport custors, TARE, Auto-clear, Pre-TARE, HOLD, Auto-HOLD, BMI, kg/lbs/sts switch-over, Automatic switch-off, Wireless interface, SEND, RESET, Damping, Auto-SEND


De diagnose en behandeling van zware patiënten vereist producten die aan specifieke eisen voldoen.
De seca 634 Plateauweegschaal met Handrail is speciaal ontworpen voor gebruik in ziekenhuizen, revalidatiecentra, verpleeghuizen en ook in dialysecentra. De seca 644 helpt om het alledaagse medische leven een beetje makkelijker te maken.

Stabiele reling om patiënten steun te geven tijdens het wegen.

De seca 634 biedt zijn gebruikers een uniek voordeel: de stevige reling zorgt voor een veilige houvast voor, tijdens en na het wegen. Dit betekent dat de druk op het verplegend personeel aanzienlijk verminderd wordt, waardoor het veel makkelijker wordt om patiënten te helpen.

Laag en groot platform.

Uitgerust met een extreem laag platform, een stabiele leuning en hoge draagcapaciteit, zorgt deze multifunctionele weegschaal voor een veilige en comfortabele weging van zware patiënten. De geïntegreerde handgreep biedt de patiënt ondersteuning tijdens het weegproces, en een stoel kan op het platform worden geplaatst wanneer de patiënt liever zit. De pre-TARE-functie met drie geheugencellen trekt automatisch opgeslagen gewicht (zoals een stoel) van het totale gemeten gewicht af om het nettogewicht te bepalen.

Hoge capaciteit en BMI-functie.

Met een capaciteit 360 kilo, is de seca 634 geschikt voor het wegen van zware patiënten. Wanneer de de optionele seca 223 Telescopische meetlat wordt bevestigd, kan de lengte van de patiënt gelijktijdig worden bepaald. Met de BMI-functie, kan men de verhouding van het gewicht en lengte bepaalt worden met één druk van de knop, waardoor het verstrekken van objectieve gegevens over de voedingstoestand van de patiënt mogelijk is.

Draadloze, papierloze en foutloze verzending van de metingen.

Met de seca 360° wireless technologie kan de seca 634 draadloos resultaten aan de optionele seca 360° draadloze printer overbrengen. Met de software van seca analytics 105 en de seca 456 draadloze adapter, kunnen de metingen door uw pc worden ontvangen, geanalyseerd en beschikbaar gemaakt worden voor een Elektronisch Patiëntendossier (EPD)-systeem. De seca 634 is EPD-klaar en kan alle eisen die de toekomst met zich mee brengt aan.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten