In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Seca 644 Digitale Plateauweegschaal met Handrail, Groot Weegbereik

€ 1.458,95
Exclusief verzendkosten: € 6,95

De seca 644 Digitale Plateauweegschaal met Handrail heeft een extreem laag, makkelijk te betreden platform, een stabiele handrail, en een hoge draagcapaciteit. Deze multifunctionele weegschaal verzekert een veilige en comfortabele meting van zware patiënten. De geïntegreerde handrail geeft de patiënt ondersteuning tijdens het weegproces, en dankzij de royale afmetingen van het platform kunnen minder mobiele patiënten ook gewogen worden terwijl zij bijvoorbeeld zitten op een stoel. De pre-TARE-functie kan drie verschillende waarden onthouden en zal deze automatisch aftrekken van het totale gemeten gewicht.

  • Omdat de handrail een onderdeel is van het gewichtgevoelige gedeelte, zijn metingen absoluut correct, zelfs als de patiënt op de rail leunt.
  • Twee rubber wielen en de voeding met oplaadbare batterijen maken de weegschaal mobiel. Voeding met power adapter is ook mogelijk.
  • Het display kan in alle richtingen gedraaid worden.
  • De tijd van weging en het gewicht van de patiënt worden automatisch vastgelegd en kunnen meteen geprint worden wanneer de seca 644 verbonden is met een seca draadloze printer.
Artikelnummer ASD0QTYV9F
Barcode 4012030011358
Merk Seca
Weegbereik 300 kg
Schaalverdeling 100 g
Analoog/Digitaal Digitaal

Extra informatie

Technische Data

  • Capaciteit: 300 kg
  • Schaalverdeling: 100 g
  • Voeding: Oplaadbare batterijen, Power adapter
  • Afmetingen (B x H x D): 640 x 1150 x 660 mm
  • Gewicht: 25,4 kg
  • Functies: PRINT, Overload protection, Auto-PRINT, Transport custors, TARE, Auto-clear, Pre-TARE, HOLD, Auto-HOLD, BMI, kg/lbs/sts switch-over, Automatic switch-off, Wireless interface, SEND, RESET, Damping, Auto-SEND


De diagnose en behandeling van zware patiënten vereist producten die aan specifieke eisen voldoen. De seca 644 Plateauweegschaal met Handrail is speciaal ontworpen voor gebruik in ziekenhuizen, revalidatiecentra, verpleeghuizen en ook in dialysecentra. De seca 644 helpt om het alledaagse medische leven een beetje makkelijker te maken.

Stabiele reling om patiënten steun te geven tijdens het wegen.

De seca 644 biedt zijn gebruikers een uniek voordeel: de stevige reling zorgt voor een veilige houvast voor, tijdens en na het wegen. Dit betekent dat de druk op het verplegend personeel aanzienlijk verminderd wordt, waardoor het veel makkelijker wordt om patiënten te helpen.

Laag en groot platform.

Uitgerust met een extreem laag platform, een stabiele leuning en hoge draagcapaciteit, zorgt deze multifunctionele weegschaal voor een veilige en comfortabele weging van zware patiënten. De geïntegreerde handgreep biedt de patiënt ondersteuning tijdens het weegproces, en een stoel kan op het platform worden geplaatst wanneer de patiënt liever zit. De pre-TARE-functie met drie geheugencellen trekt automatisch opgeslagen gewicht (zoals een stoel) van het totale gemeten gewicht af om het nettogewicht te bepalen.

Hoge capaciteit en BMI-functie.

Met een capaciteit 300 kilo, is de seca 644 geschikt voor het wegen van zware patiënten. Wanneer de de optionele seca 223 Telescopische meetlat wordt bevestigd, kan de lengte van de patiënt gelijktijdig worden bepaald. Met de BMI-functie, kan men de verhouding van het gewicht en lengte bepaalt worden met één druk van de knop, waardoor het verstrekken van objectieve gegevens over de voedingstoestand van de patiënt mogelijk is.

Draadloze, Papierloze en foutloze verzending van de metingen.

Met de seca 360° wireless technologie kan de seca 644 draadloos resultaten aan de optionele seca 360° draadloze printer overbrengen. Met de software van seca analytics 115 en de seca 456 draadloze adapter, kunnen de metingen door uw pc worden ontvangen, geanalyseerd en beschikbaar gemaakt worden voor een Elektronisch Patiëntendossier (EPD)-systeem. De seca 644 is EPD-klaar en kan alle eisen die de toekomst met zich mee brengt aan.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten