In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Seca 664 Digitale Rolstoelweegschaal, Opvouwbaar

€ 2.173,95
Exclusief verzendkosten: € 6,95

Met zijn hoge weegcapaciteit van 360 kilo maakt de seca 664 Digitale Rolstoelweegschaal het makkelijk om obese patiënten te wegen. Met het lage platform en de mechanische oprijgoten is moeiteloze toegang tot de weegschaal gegarandeerd. De stabiele handrails zorgen voor extra veiligheid. Een geïntegreerde pre-TARE-functie bepaald in luttele seconden het nettogewicht van een patiënt door voorgeprogrammeerde gewichten van het gemeten gewicht af te trekken. Het draaibare LCD-display met grote letters is makkelijk af te lezen voor zowel de patiënt als de verzorgende.

  • De seca 664 is eenvoudig op te vouwen en over de vloer te verplaatsen door middel van de wieltjes.
  • De rails aan de zijkanten houden de rolstoel veilig en stabiel.
Artikelnummer ASX4NK3YW7
Barcode 4012030014991
Merk Seca
Weegbereik 360 kg
Analoog/Digitaal Digitaal
Gewicht (kg) 33.4

Extra informatie

Technische Data

  • Capaciteit: 360 kg
  • Schaalverdeling: 50 g
  • Voeding: Power adapter, Oplaadbare batterijen
  • Afmetingen (B x H x D): 1102 x 912 x 1150 mm
  • Gewicht: 33.4 kg
  • Functies: PRINT, Overload protection, Auto-PRINT, Transport custors, TARE, Auto-clear, Pre-TARE, HOLD, Auto-HOLD, BMI, kg/lbs/sts switch-over, Automatic switch-off, Wireless interface, SEND, RESET, Damping, Auto-SEND


Veiligheid, functionaliteit en esthetisch design - de seca 664 zet de standaard in medisch gewicht meten. Speciaal ontworpen voor het wegen van rolstoelpatiënten in revalidatiecentra, verpleeghuizen, ziekenhuizen en dialysecentra, biedt deze schaal zowel de gebruikers en patiënten maximum comfort en veiligheid.

Hoge weegcapaciteit en een eenvoudig te monteren oprit.

Met een weegcapaciteit van 360 kilo, is het wegen van zelfs zware rolstoelpatiënten moeiteloos met de seca 664. Een extreem laag platform met een automatische oprit zorgen dat de weegschaal makkelijk te betreden is. De stevige en stabiele zijrails en het zwarte geribbelde rubberen oppervlak zijn extra veiligheidsvoorzieningen.

Geïntegreerde pre-TARE- functie.

Met de pre-TARE-functie kan het gewicht van de rolstoel eerst worden opgeslagen. Dan, met één druk op de knop, wordt het gewicht van de rolstoel afgetrokken van het totale gemeten gewicht, zodat automatisch en snel het gewicht van de patiënt berekend kan worden.

Draadloze, papierloze en foutloze verzending van de metingen.

Met de seca 360° wireless technologie kan de seca 664 draadloos resultaten aan de optionele seca 360° draadloze printer overbrengen. Met de software van seca analytics 115 en de seca 456 draadloze adapter, kunnen de metingen door uw pc worden ontvangen, geanalyseerd en beschikbaar gemaakt worden voor een Elektronisch Patiëntendossier (EPD)-systeem. De seca 664 is EPD-klaar en kan alle eisen die de toekomst met zich mee brengt aan.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten